Reportagefoto og pressefoto

Pressefotos

Pressefotos dækker over både pressefoto ved en begivenhed som f.eks. her Prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke, men pressefotos kan også være en event som Danish Beauty Award – men man bestiller også tit en pressefotograf til at lave et pressefoto i et firma hvor man vil have sit eget pressebillede og udsende med en pressemeddelelse – i alle disse tilfælde er pressefotograf Peter Dahlerup et godt bud og medlem af

Dansk Journalistforbund med internationalt pressekort.

Få et reelt tilbud på din opgave – send kupon under Kontakt eller ring 21602991 og få et pris tilbud. Normalprisen for erhvervsfotografering er 776,- kr. ex. moms  – minimum 2 timer – kørsel aftales særskilt.

Få et reelt tilbud på din opgave – send kupon under Kontakt eller ring 21602991 og få et pris tilbud. Normalprisen for erhvervsfotografering er 776,- kr. ex. moms  – minimum 2 timer – kørsel aftales særskilt.

Reportage og pressefoto

Reportage og pressefoto er essentielle elementer inden for nyhedsformidling og dokumentation af begivenheder. Disse typer fotografi fanger øjeblikke, der fortæller en historie eller belyser en begivenhed, hvilket til tider minder om eventfotografi, men med en mere nyhedsorienteret eller dokumentarisk tilgang. En dygtig fotograf inden for dette felt er Peter Dahlerup, hvis arbejde har vundet ham anerkendelse og respekt både på de bonede gulve og rundt om i samfundet.

Med et internationalt pressekort og medlemskab af Dansk Journalistforbund har Peter Dahlerup adgang til en bred vifte af begivenheder, hvor han anvender sin ekspertise til at fange betydningsfulde øjeblikke. Peter Dahlerups arbejde med kongelige begivenheder på Fredensborg Slot har igennem mange år stået ham nær og har bragt ham mange minder.

Udover hans arbejde med kongelige begivenheder, har Perter Dahlerup også produceret en række reportager for Fredensborg Kommune. Hans evne til at fange essensen af lokale begivenheder og hverdagslivet i kommunen har gjort ham til en vellidt figur, ikke kun på slottet, men også blandt kommunens borgere. Hans fotografier bidrager til at dokumentere og bevare vigtige øjeblikke og begivenheder i lokalsamfundet, hvilket understreger vigtigheden af reportage og pressefoto som en form for visuel historiefortælling.

Peter Dahlerups arbejde illustrerer kraften i reportage og pressefoto til at fange og formidle historier, der rækker ud over ordene og direkte ind i seerens følelsesliv. Gennem sit objektiv har han formået at skabe en varig dokumentation af både nationale og lokale begivenheder, hvilket cementerer hans status som en værdifuld skikkelse inden for dansk fotografi.

Book et møde med fotografen Peter Dahlerup på 21602991

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk