Reportagefoto og pressefoto

Pressefotos

Pressefotos dækker over både pressefoto ved en begivenhed som f.eks. her Prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke, men pressefotos kan også være en event som Danish Beauty Award – men man bestiller også tit en pressefotograf til at lave et pressefoto i et firma hvor man vil have sit eget pressebillede og udsende med en pressemeddelelse – i alle disse tilfælde er pressefotograf Peter Dahlerup et godt bud og medlem af

Dansk Journalistforbund med internationalt pressekort.

Få et reelt tilbud på din opgave – send kupon under Kontakt eller ring 21602991 og få et pris tilbud.

Normal timepris for erhvervsfotografering er 776,- kr. ex. moms – minimum 2 timer – kørsel aftales særskilt.

Bryllupsfotograf

I den magiske verden af bryllupsfotografi står ét navn særligt frem: Bryllupsfotograf Peter Dahlerup. Med en kunstnerisk dygtighed, der er blevet skærpet gennem mange års erfaring, har Dahlerup etableret sig som en eftertragtet fortæller for par på deres mest betydningsfulde dag.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup er kåret til Nordisk Mester i Bryllupsfotografi med en hel bryllupsbog. Hans særlige talent for at indfange essensen af et bryllup og bringe det frem i en eksklusiv bryllupsbog er siden blevet hans varemærke.

Peter Dahlerup er mere end blot en fotograf; han er en skaber af varige minder, der sørger for, at hvert billede fortæller sin del af parrets unikke kærlighedshistorie. Hans tilgang er personlig og opmærksom, idet han behandler hvert bryllup som en unik historie, der venter på at blive fortalt gennem hans linse. Uanset om det er et ømt øjeblik delt mellem brudeparret, de detaljerige dekorationer på bryllupskagen, eller den glædelige fejring blandt gæsterne, fanger Dahlerup det hele med uovertruffen elegance og følsomhed.

En af Peter Dahlerups mest bemærkelsesværdige egenskaber er hans villighed til at rejse til enhver lokation for at dokumentere parrets særlige dag. Om det er en charmerende kirke, en livlig byscene, eller en stille naturkulisse, sikrer han, at stedets karakter bidrager til historiens skønhed. Hans portfolio vidner om hans alsidighed og evne til at fange bryllupper, der er lige så forskelligartede som de steder, de afholdes på. Bryllupsfotograf Peter Dahlerup kommer overalt.

For par, der ønsker en fotograf, der kan fange essensen af deres bryllupsdag og omdanne øjeblikke til evige minder, er fotograf Peter Dahlerup det perfekte valg. Hans dedikation til at indfange de flygtige øjeblikke og forvandle dem til tidløse erindringer gør ham til en uvurderlig del af enhver bryllupsdag. Med Peter Dahlerup bag kameraet er parret sikret, at deres bryllupsfotografier vil være ligeså unikke og mindeværdige som selve dagen.

Book et møde hos bryllupsfotograf Peter Dahlerup på 21602991

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk