Erhvervsfotograf og video

Erhvervsfotograf og video

Billeder og video til erhverv er et af kerneområderne som Peter Dahlerup har stor erfaring i da vi har lavet billeder indenfor stort set alle brancher i Danmark – vores slogan er “billeder til alle formål – kommer overalt”. Det gælder både demografisk og geografisk.

Vi er kendt for super godt arbejde til en meget fair pris – ring 21602991.

  • Reklamefoto – packshots – produktbilleder
  • Profilbilleder – business portræt – gruppebilleder
  • Eksteriør – interiør – stemnings billeder
  • Madfoto og industrifoto
  • Video og drone film og luftfotos
  • Pressefotos og event

Få et reelt tilbud på din opgave – send kupon under Kontakt eller ring 21602991 og få et pris tilbud. Normalprisen for erhvervsfotografering er 776,- kr. ex. moms – minimum 2 timer – kørsel aftales særskilt.

Erhvervsfoto og video

Erhvervsfoto og video dækker over en bred vifte af visuelle medier, der er skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets mangeartede behov. Fra interiør- og eksteriørfotografering til optagelser af arbejdsbiler, personale, maskiner og produkter – alt sammen spiller en afgørende rolle i at formidle en virksomheds identitet, værdier og professionalisme.

Interiørfotografering fokuserer på at fange virksomhedens indre miljøer, såsom kontorlandskaber, mødelokaler eller produktionsområder. Disse billeder kan bruges til at vise potentielle kunder eller samarbejdspartnere virksomhedens faciliteter og arbejdsmiljø. Eksteriørfotografering, derimod, fanger virksomhedens ydre, herunder bygninger og omgivelser, hvilket kan være med til at styrke brandets image.

Fotografering af arbejdsbiler, maskiner og produkter er ligeledes essentielt for at vise virksomhedens kapaciteter og det spektrum af tjenester eller produkter, de tilbyder. Dette giver en visuel forståelse af virksomhedens drift og kvaliteten af dens ressourcer.

Personalefotografering, både som enkeltfotos og gruppefotos, bidrager til at humanisere brandet ved at vise de mennesker, der står bag virksomheden. Fotos af personale i arbejde tilføjer et element af autenticitet og giver indsigt i hverdagen i virksomheden.

Udover traditionel erhvervsfoto er brugen af video og droneoptagelser blevet stadig mere populær. Videoer kan formidle komplekse budskaber på en engagerende og letfordøjelig måde, mens droneoptagelser tilbyder unikke perspektiver af både interiør og eksteriør, hvilket kan tilføje en imponerende dimension til virksomhedens visuelle præsentation.

Samlet set er erhvervsfoto og video kraftfulde værktøjer, der kan forbedre virksomhedens brandidentitet, fremme engagement og understøtte salgs- og marketingindsatser. Ved at investere i kvalitetsvisuelt indhold kan virksomheder effektivt kommunikere deres værdier, produkter og tjenester til en bredere målgruppe.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk