Konfirmandfoto og studenterfoto

Konfirmand fotos og studenterfoto

Konfirmationen er den første store dag i de unges liv. Konfirmandfoto i det nye tøj. Studenterfoto er med til fejringen af eksamen. Benyt “OFF the DAY Photo Shoot – det er populært og giver ro og mere tid til billeder og mere tid til gæsterne på selve dagen.

  • Konfirmandfoto i studie
  • Konfirmandfoto i kirken
  • Konfirmandfoto i naturen
  • Konfirmandfoto med familien
  • Studenterfoto tilbud og priser som konfirmandfoto

Alle konfirmander hos Peter Dahlerup kan deltage gratis i den store konkurrence sammen med Colour Art Danmark. De 10 som får flest likes vinder en stor poster. Blandt alle deltagere trækkes der lod om et Gavekort til Tivoli med værdi 2024 kr.

Konfirmandfoto og studenterfoto

Konfirmation og studentertiden markerer to af livets store overgange. Disse øjeblikke står som milepæle, hvor unge mennesker træder ind i en ny fase af deres liv, omgivet af familie og venner. Fotografier fra disse dage fanger ikke blot de unges stolthed og glæde, men også en tid, hvor traditioner og personlige valg mødes.

Konfirmationen er for mange den første store dag, hvor man er i centrum og bekender sin tro i kirken. Det er en dag fuld af betydning, ikke kun religiøst, men også som en overgang fra barn til ung voksen. Pigerne ifører sig fine kjoler, mens drengene træder ind i kirken i tjekkede outfits, klar til at markere denne vigtige begivenhed i deres liv. Konfirmandfoto fra denne dag fanger de unge i deres fineste stund, omgivet af familie og venner, og fastholder mindet om en dag fuld af forventninger og håb for fremtiden.

Konfirmandfoto on location har overhalet de traditionelle studiebilleder men begge dele tilbydes.

Fotograf Peter Dahlerup har stor succes med både konfirmandfoto og studenterfoto som ”OFF the DAY Photo Shoot” – på en dag med god tid.

Studenterdagen er en anden betydningsfuld begivenhed, der markerer afslutningen på skolegangen og starten på voksenlivet. Det er en dag præget af lettelse, glæde og forventning om, hvad fremtiden vil bringe. Studenterhuen symboliserer ikke kun en akademisk præstation, men også overgangen til et nyt kapitel i livet. Studenterfoto fra denne dag fanger den ubeskrivelige glæde og de stærke bånd mellem venner og klassekammerater, som sammen fejrer deres fælles rejse.

Studenterfoto til familien er ofte enkeltportrætter som tages enten i studiet eller on location.

Både konfirmand- og studenterfotografier er mere end blot billeder; de er tidslommer, der bevarer ungdommens uskyld, ambitioner og drømme. De er en hyldest til de unges rejse og de skridt, de tager mod at forme deres egen fremtid. I en verden, der konstant forandrer sig, står disse billeder som evige påmindelser om disse formative år og de uforglemmelige øjeblikke, der definerer dem.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk