Book fotograf til erhverv

Book fotograf til erhverv

Normalprisen pr. time for erhvervsfotografering er 776,- kr. ex. Moms. – minimum er 2 timer.

Det er samme pris ved redigering af billederne. Kørsels tillæg aftales ved hver opgave.

Super tilbud gældende resten af 2024:

Book fotograf til erhverv en hel dag incl. redigering for 4984,- kr. (du sparer 2000,- kr.)

Book fotograf til erhverv en halv dag incl. redigering for 3656,- kr. (du sparer 1000,- kr.)

Du bestemmer selv hvilke fotografiske opgaver du vil have løst.

Enten ring på (+45) 2160 2991 eller send en besked på Kontakt – så får du hurtigt et reelt tilbud.

med fotografering hos langt over 750 virksomheder har jeg erfaring i langt det meste og kan give dig et reelt bud på tidshorisonten. Men jeg er kendt for at arbejde hurtigt og levere hurtigt.

Priser er ex. moms

Få taget professionelle billeder til din virksomhed

I en virksomhed kan der opstå et mangfoldigt behov for professionelle billeder. Det kan være alt fra personalebilleder og produktfotos til mere specialiserede billeder som industrifoto af maskiner i arbejde eller et imponerende gruppefoto med arbejdsbiler. Og hvad med et billede af virksomheden set fra luften? Det kan lyde som en opgave for flere forskellige specialister, men faktisk kan én fotograf klare det hele. Fotograf Peter Dahlerup er et eksempel på en sådan alsidig fotograf, der kan bookes til at dække alle disse behov.

Ligesom man booker en håndværker, der kan lidt af hvert – mure, male, og tømre – kan din virksomhed bruge book en fotograf til erhverv. Fotograf Peter Dahlerup kan du booke for enten en halv eller en hel dag. Dette giver en unik mulighed for at få løst en bred vifte af fotografiske opgaver på én gang. Med en baggrund i både traditionel fotografering og dronefotografering er Dahlerup i stand til at fange virksomhedens essens og dynamik fra forskellige vinkler og i forskellige sammenhænge.

Book fotograf til erhverv for en dag

Book en fotograf til erhverv for en dag er en effektiv og økonomisk løsning for virksomheder. Det sparer tid og ressourcer, da man ikke skal koordinere med flere forskellige fotografer eller bureauer. Med en erfaren fotograf som Peter Dahlerup får man en partner, der kan rådgive om, hvordan man bedst muligt kan visualisere virksomhedens identitet og værdier gennem professionelle billeder.

Uanset om det er til en ny hjemmeside, marketing materiale, årsrapporter eller sociale medier, så kan kvalitetsbilleder fra en professionel fotograf som Peter Dahlerup gøre en markant forskel. Det er en investering i virksomhedens visuelle identitet, der kan betale sig mange gange igen. Egne billeder sælger bedre og er mere troværdige end stock photos.

Fotograf Peter Dahlerup har besøgt langt over 750 virksomheder og kommer overalt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk