Pasfoto

Pasfoto

Pasfoto dækker over billeder til pas, kørekort, handicapkort, ledsagerkort og id-kort og skal laves efter Politiets retningslinjer for at blive godkendt.

Pasfoto baby og pasfoto alle aldre – Foto til kørekort – ledsagerkort – handicapskilt -visum – ID-foto –

Mulighed for fotografering hjemme eller på plejehjem.

Levering med det samme på godkendt print – betaling kontant eller Mobile Pay.

Tidsbestilling nødvendig på 21602991

Studie: Oldvejen 5 – 3480 Fredensborg.

  • Pasfoto til pas
  • Pasfoto til kørekort
  • Pasfoto til handicapkort
  • Pasfoto til ledsagerkort
  • Pasfoto skal være godkendt af Politiet

Fotografering efter aftale.

Tidsbestilling nødvendig på 21602991.

Betaling kontant eller Mobile Pay.

Parkering i gården.

Pris for 4 stk. på ark med hvid baggrund: 150,- kr.

Udenlandske udgaver med farvet baggrund koster 250,- kr. og man skal medbringe printet anvisning.

Politiets retningslinier for pasfoto.

Se retningslinjer for godkendt pasfoto her.

Her finder du link til Google Map.

Læs den rørende historie her fra det virkelige liv:

Da Gud skulle have foto til kørekort

Jeg må hellere starten historien med begyndelsen.

Dybt begravet i at redigere billeder på kontoret bliver stilheden brudt af telefonen, hvor en herre vil vide om jeg laver billeder til kørekort …?

Jo da – Peter Dahlerup Fotografi laver pasbilleder som også er godkendt til kørekort. Den venlige herre i telefonen spørger efter pris og hvor jeg holder til. Han har mistet sin pung med kørekort så han skal med offentlig transport fra Høsterkøb ved Birkerød til Oldvejen, hvor studiet ligger. Jeg foreslår at han går på Rejseplanen og ringer igen, når han ved hvad tid han kan være fremme.

Over en time efter ringer han med lettere ophidset stemme: ” Hvor er du henne? – jeg står herude nu …” Tak spids tænker jeg og svarer hurtigt: ”Bare blive stående – jeg er der om 5 minutter!” og med de hurtige sko og skyndsomt i bilen ud ad Kongevejen kom jeg ind på gårdspladsen.

Og hvem stod så der … nej det var så ikke selveste Gud … men tæt på … en vaskeægte gammel munk med munkefrisure, munkekutte med bredt læderbælte og biblen i brystlommen …!

Han havde taget bussen fra Høsterkøb hvor han bor på klosteret til Kokkedal station, hvor en venlig dame havde vejledt ham i hvilken bus han skulle med for at komme op på Kongevejen mod Fredensborg. Så var han stået af og var gået på sine flade konvolutter (= sko) ad den støvede grusvej Oldvejen ud til bondegården, hvor Peter Dahlerup Fotografi har studie. En ganske frisk tur for en ældre mand.

Da billederne til kørekort var taget og var leveret, så spurgte jeg om ikke jeg skulle køre ham ned til Kokkedal station igen … jeg tænkte at nu måtte jeg hellere gøre dagens gode gerning, og Peter Dahlerup Fotografi er kendt for sin gode service.

”Jo tak – men så vil jeg hellere sættes af ved Rema 1000”, svarede den elskelige gamle munk.

Denne historie er helt sandfærdig.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk