Frequently Asked Questions – Q&A

Ofte stillede spørgsmål og deres svar – det er en hjælp og service men ikke alt er nævnt i oversigten – ring 21602991 hvis du ikke lige finder svar på dit eget spørgsmål ….

Peter Dahlerup Fotografi har studie på en bondegård der istandsættes udvendig – adressen er Oldvejen 5 – 3480 Fredensborg.

Fotografen har studie på Oldvejen 5 – 3480 Fredensborg – det er en grusvej og en sidevej til Kongevejen mellem Hørsholm og Fredensborg. Fra København ad motorvejen tager det cirka 35 minutter.

Fotografen Peter Dahlerup har udvidet åbningstid men du skal bestille tid på 21602991 og kan ikke komme uanmeldt til studiet.
Fotografen Peter Dahlerup tager pasfoto – du skal bestille tid på 21602991 – pasfoto fremkaldes med det samme og du får det med hjem. Prisen er 100,- kr. for 4 stk. Pasfoto er også foto til kørekort og handicapskilt og visum. Alle pasfoto fra fotografen er godkendt.
Fotografen sælger digitale filer til erhverv hvor moms tillægges og fotografen sælger digitale filer til private incl. moms. Da opgaver er forskellige er der ikke her svar på priser på digitale filer – indhent tilbud på 21602991
Fotografen redigerer altid alle billeder så de fremstår optmalt til den enkelte opgave. Men da opgaverne er forskellige så redigeres billederne også forskelligt. Afstem altid forventningerne med fotografen forud for fotograferingen.

Fotografen accepterer afbud som er en udsættelse af fotograferingen såfremt der opstår uventet sygdom eller Covid-19 restriktioner gør sig gældende.

Fotografen har nu i over 30 år arbejdet uden depositum. Fotografen er jyde af fødsel og der er et ord et ord. Som kunde kan I regne med fotografen og som fotograf regner jeg med betaling ved levering.
Fotografen har et stort studie på 100 kvm men et familiebillede har en øvre grænse på 24 personer. Større grupper kan sammensættes af flere billeder og fotografen er fleksibel med at tage billeder andre steder hvor der er mere plads.
Fotografen passer på både negativer og filer og opbevarer dem med henblik på efterbestillinger. Men fotograf Peter Dahlerup kan ikke gøres ansvarlig for bortkomne, beskadige eller mangelfulde negativer eller filer.
Fotograf Peter Dahlerup har en stor samling af kunstfotografi som sælges til ophængning – billeder kan også købes digitalt til brochurer/hjemmesider – kontakt Peter Dahlerup på 21602991
Der kan være spørgsmål du ønsker svar på inden du møder op så du er forberedt på selve fotograferingen. Du er altid velkommen til at ringe og spørge om fotograferingen forud og hellere en gang for meget end en gang for lidt
Undgå hvidt tøj, da hvidt op til ansigtet reflektere lyset og let gør ansigtet mere rundt at se på.Tøj sat sammen tone i tone er altid en god farve kombination.Undgå kraftigt spraglet, ternet, stribet tøj. Det tager let opmærksomheden fra ansigtet.Til kvinder anbefaler vi altid to lag tøj, f. eks skjorte og jakke eller kombinationen bluse, tørklæde. Kortærmede bluser og store udskæringer ud på skulderen bør man undgå, da tøjets linjer let kan få kroppen til at virke bredere end den er.
Det er bedre at lade os retuchere bumser og pletter o.l. væk i redigeringen. Gør os opmærksom på ved fotograferingen hvis der er forhold med f.eks. skønhedspletter eller lignende som skal bevares.Har du af og til hævede øjne? Så vær opmærksom på at kraftig saltet mad dagen før kan medvirke til at øjnene bliver hævet.

Fotografen sætter ikke signatur på hverken forstørrelser eller de mindre billeder.

Fotografen beholder copyright på billederne men man kan frikøbe denne copyright.

Fotografen må kun offentliggøre billederne efter aftale med kunden og må ikke videresælge billederne. Fotografen vil altid spørge om billederne må bruges til markedsføring af fotogarfens arbejde. Mange kunder får inspiration af at se på andres billeder og det kan kun lade sig gøre hvis nogen giver lov.

Fotografen accepterer alle kæledyr som kunden selv har kontrol over og hvor kunden i det omfang kæledyret grisser selv sørger for at rengøre det snavsede område.

Fotografen har enkelte rekvisitter men medbring selv de ting som I ønsker at barnet skal kunne sidde med – stole er der i studiet og et udvalg af bamser.

Fotografen er forpligtiget til at spritte af og sørge for god afstand og kunden er forpligtiget til at  bruge mundbind ved ankomst og afgang. Under fotograferingen bruger man naturligvis ikke mundbind.

Fotografen foretrækker MobilePay ved afhentning af billederne – evt. kontant men ingen Dankort. Kunder der har en aftale om en større fotografering får en faktura og betaler via Netbank.

Fotografier laves på fotopapir med en godkendt kemi og på det optimale og bedste fotopapir til formålet. Billeder tåler ikke sollys og dagslys der rammer billedet direkte. Billeder må heller ikke monteres i rammer hvor bagbeklædningen ikke er syrefrit karton.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk