Børnebilleder og institutionsfoto

Børnefoto

Peter Dahlerup fotografi laver billeder i børnehaver og uden købetvang og ingen faste pakker man skal tage men frit valg på alle hylder. Det er yderst populært – men du skal skrive eller ringe og få mere info og prislisten – det er virkelig “Luksus til Lavpris” ….!!!

Børnefoto i studiet kan starte med newborn når barnet er under 14 dage gammel og fortsætte med månedsfotografering én gang hver måned i barnets første leveår. 

Mange fortsætter så med billeder hvert år for at følge barnets udvikling. Vi tager også familiefotos og billeder til konfirmation og husk også studenterbilleder. 

  • Newborn Babyfoto
  • Månedsfotografering 1-12 mdr.
  • Album med 8 eller 12 billeder
  • Børnebilleder med søskende
  • Institutionsfotografering
  • Familiefotografering

Børnefoto

At forevige de første skridt, smil og milepæle i et barns liv er en uvurderlig gave, som familier skatter højt. Børnefotografi fanger ikke blot et barns fysiske vækst, men også de fine nuancer af deres udviklende personlighed fra spæd til småbørnsalderen. Specielt det første leveår byder på utallige “første gange”, der er værd at bevare for evigt.

En populær tradition er at tage et billede af barnet hver måned i løbet af det første år. Dette skaber en unik tidslinje, der viser barnets hurtige vækst og forandring. Disse månedlige billeder bliver en dyrebar samling, som familien kan se tilbage på med glæde og undren. Det er en smuk måde at dokumentere barnets udvikling på og dele denne glæde med venner og familie.

I Colour Art har fotografer gennem årtier markedsført disse børnefoto sessions som ”Guldklump” fotograferinger, og det gør Peter Dahlerup naturligvis også.

For de helt små nyfødte anbefales det at arrangere en fotografering inden for de første 14 dage efter fødslen. I denne tidlige fase er babyer særligt formbare og sover meget, hvilket gør det muligt at skabe de bløde, drømmende billeder, som er så karakteristiske for nyfødte. Disse newborn billeder er ikke blot utroligt søde, men de fanger også starten på en helt ny tilværelse.

Børnefoto er en kunstform, der kræver tålmodighed, kreativitet og en dyb forståelse for børns velbefindende. Det er en investering i minder, der vil blive værdsat og elsket gennem hele livet.

Derudover er fotografering af børn i institutioner blevet en stadig mere populær service, der tilbydes til særligt lave priser. Fotograf Peter Dahlerup besidder et særligt barnligt talent, som gør børnene fortrolige på rekordtid og han holder gejsten oppe fra første kunde klokken 8.30 til den sidste kunde – måske langt efter frokost.

Bestil prisliste og mere information på kontakt formularen

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 60 29 91 eller send en mail til peter@dahlerup.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 60 29 91
peter@dahlerup.dk